4 webwinkels waar je Black Friday korting krijgt

yippie black friday4 webwinkels waar je Black Friday korting krijgt

Black Friday staat weer voor de deur! Deze uit de Verenigde Staten overgewaaide traditie is sinds een aantal jaren ook populair in Nederland. In de Verenigde Staten is winkeldag Black Friday officieel de dag na Thanksgiving Day, welke wordt gevolgd door digitale koopjesdag ‘Cyber Monday’. Deze dagen worden gezien als de start van het seizoen voor de kerstinkopen. Om mensen naar de winkels te lokken adverteren de meeste winkels met speciale ‘Black Friday’ aanbiedingen. Om maar even een voorbeeld te geven; op het hoogtepunt vorig jaar werden er bij Amazon (in de VS) 500 aankopen gedaan per seconde. Een gekkenhuis dus.

Lees meer..

De beste smartwatches van 2016

Fallout 4 pip boy

Leestijd: 5 min.

Weet jij hoe laat het is? Juist, de hoogste tijd voor een nieuwe smartwatch!
Al sinds de jaren 70 van de vorige eeuw voegen horlogefabrikanten extra functies toe aan hun klokjes om deze aantrekkelijker te maken voor consumenten. In die tijd maakte je nog compleet de blits als je horloge had met een stopwatch of, nog beter, een calculator. Deze ‘antieke’ horloges leken uiteraard in niets op de smartwatch die we vandaag de dag kennen. Je zou het bijna vergeten maar de moderne smartwatch kwam pas in 2013 op de markt. In dat jaar introduceerden Samsung, Sony en Pebble hun eerste modellen.

Lees meer..

De 5 beste bluetooth speakers voor buiten

cb4e0c1ce609cd1fe352396644f4b2c0

De beste bluetooth-speakers voor buiten

Met de zomer in aantocht kijken we alweer reikhalzend uit naar die dagen dat we samen met vrienden kunnen genieten van de stralende zon en alles wat daarbij hoort. Met een bootje door de gracht, een BBQ in het park of lekker chillen aan het strand. Wat op zo’n dag natuurlijk niet mag ontbreken is je favoriete muziek. Je smartphone staat uiteraard standaard vol met de beste tunes dus het enige dat je nodig hebt is een wireless bluetooth-speaker.

Lees meer..

De drie beste smartphones van 2016

Samsung-Galaxy-S7-edge-vs-Apple-iPhone-6s-Plus-12-640x538

Ben jij je oude smartphone zat en wordt het tijd voor nieuw toestel? Bij voorkeur  voorzien van de nieuwste technologie en indrukwekkende specificaties? Yippie! helpt je een handje met een overzicht van de beste smartphones van 2016 voor de laagste prijs.

Waar zoeken we eigenlijk naar bij het kiezen van een nieuwe smartphone?

De meeste smartphones worden gebruikt om te internetten en te appen, te fotograferen, te gamen of om naar muziek te luisteren. Daarom willen we snelle toegang tot het internet en apps, een uitstekende camera, genoeg opslagcapaciteit en een accu die lang meegaat.

Op basis van deze wensen hebben we een Smartphone Top 3 samengesteld.

Dit zijn de beste smartphones van dit moment. Ze zijn zeer aan elkaar gewaagd en de onderlinge verschillen zijn niet heel groot; it’s all in the details. De uiteindelijke keuze hangt natuurlijk af van jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Lees meer..

Meet the Yippie’s: CTO Joost Elfering

rooftop joost

Deze keer in Meet the Yippie’s: CTO Joost Elfering. Yippie! is voor Joost de zevende startup in zijn carrière dus hij is een behoorlijke veteraan op dat gebied. Daarnaast is Joost een Yippie van het eerste uur en een man van veel en uiteenlopende interesses. Technologie, hacken, fotografie, ondernemen, gamen, startups, comics, politiek, films, cosplay, (insert random topic here); er zijn weinig onderwerpen waar Joost niet over kan meepraten of geen uitgesproken mening over heeft. Maar hoe denkt hij over Yippie!?

Lees meer..

De beste e-reader die je waarschijnlijk toch niet koopt

kindle-paperwhite_beach

Voor het eerst sinds 2009, liet 2015 eindelijk weer eens een stijging zien van de omzet uit de verkoop van boeken. De omzet van de boekenbranche steeg ten opzichte van 2014 met zo’n 4%. Het grootste deel van die aankopen gebeurde in een fysieke boekenwinkel, een kleine 35% werd verkocht via Internet. Van alle verkochte boeken bestaat slechts 6,5% uit e-books. Nederland loopt op dat gebied al jaren achter op de rest van de wereld, hoewel ook daar het percentage e-books vooralsnog achterblijft op de verwachtingen.

Lees meer..

The Huishoudbeurs of the Future

huishoudbeurs (1)

Bij de Huishoudbeurs denk je waarschijnlijk aan trage kuddes voortstrompelende huisvrouwen van een bepaalde leeftijd. Veelal voorzien van een kekke bril en zo’n pittig kort kapsel, liefst in de kleur ‘Fout Rood’. In de zomer gaan ze met een roedel vriendinnen gezellig naar de Libelle Zomerweek, in de winter doen ze een dagje ‘lekker gek’ op de Huishoudbeurs. Negen dagen lang trekken ze als een zwerm sprinkhanen van kraam tot kraam, alles verslindend wat ze onderweg tegenkomen. Alles wat niet eetbaar is, verdwijnt in de onafscheidelijke trolley.

Lees meer..

7 soorten mensen die daten op Valentijnsdag

addtext_com_MTgxNjEzNDQzNA

Bij Yippie! lopen we niet echt warm voor Valentijnsdag. Wij laten gewoon het hele jaar door merken van wie we houden. (ja, van JOU!)

Aankomende zondag voor ons dus geen spoor van rozenblaadjes naar een slaapkamer vol geurkaarsen. Geen lieve briefjes, geen bloemen, geen teddyberen en al helemaal geen geforceerde dates.

Weet je wie er wèl daten op Valentijnsdag? Deze mensen:

Lees meer..

De (r)evolutie van de action cam

maxresdefault

Het internet staat vol met spectaculaire filmpjes van basejumpers, wingsuit vliegers en andere waaghalzen die hun stunts hebben vereeuwigd met een zogenaamde action cam. De eerste action camera voor consumenten kwam in 2004 op de markt. Toen verraste Woodman Labs (wat later GoPro zou gaan heten) de wereld met de Hero 35mm 0001. Dit was een waterdichte, analoge 35mm foto camera, oorspronkelijk bedoeld voor surfers.

Lees meer..