Refurbished websites in Nederland

Een nieuwe telefoon, maar dan zo goed als nieuw. Zo kun je refurbished wel kort omschrijven. Vaak kun je een elektrisch apparaat goedkoper krijgen wanneer het refurbished is. Daarom hebben wij een lijstje met websites die refurbished artikelen verkoopt.

Ja, wat is refurbished nou precies?

Misschien is het het slim om nog een duidelijke definitie aan refurbished te geven. Eigenlijk doet die zin in de inleiding er tekort aan. Refurbished betekent gereviseerd. Dit betekent dat producten, vaak afkomstig uit de IT- en computerwereld, na gebruik worden gecontroleerd en zonodig gerepareerd. Deze controle kan zijn op basis van de visuele conditie en de technische staat. Als een telefoon er van binnen helemaal goed uit ziet, maar alleen van buiten verbeterd kan worden dan wordt dit aangepast. Zo gaat dit ook andersom.

Veel bedrijven die refurbished apparaten verkopen, ontvangen deze van de officiële verkopers. Vaak zijn dit producten die zijn geretourneerd of zijn er grote restvoorraden die zij niet meer als ‘nieuw’ kunnen verkopen. Zij verkopen het door aan refurbished sellers. Hierdoor ligt de prijs van bijvoorbeeld refurbished artikelen lager dan een compleet nieuw artikel. Het is goed om te weten dat een refurbished item niet hetzelfde is als een tweedehands artikel. Een tweedehands product is meestal niet verbeterd of aangepast. Het kan ook een risico zijn om een product te kopen waar aan gesleuteld is. Als je toch liever een nieuw item wil, kun je het item vergelijken op Bigshopper.nl zodat je zeker weet dat je de goedkoopste hebt.

Apple

Apple zou Apple niet zijn als zij zelf hun refurbished artikelen aanbieden. Op de site noemen ze het de ‘gegarandeerde Apple kwaliteit’. Van iPhones, iPads, iWatches en Apple TV. Eigenlijk alles wat Apple verkoopt, bieden ze ook refurbished aan. Alleen soms niet altijd in de kleur of geheugen aantal die jij zoekt in bijvoorbeeld een iPhone. Je moet de site dus goed in de gaten houden.

Refurbished.nl

De naam veraadt het al; refurbished.nl kun je ook terecht voor refurbished apparaten. Naast Apple verkopen zij ook Samsung. Voor ieder wat wils!

Ook MediaMarkt geeft apparaten een tweede kans!

MediaMarkt verkoopt in hun outlet beschadigde producten of producten die als showmodel hebben gestaan in de winkel. Nieuwe wasmachine nodig? Kijk eerst bij de outlet! Er zal vast niet veel kalk in zitten als het een showmodel is, want een wasmachine kan niet draaien in de winkel.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Hoe maak je van gamen je beroep?