De perfecte jeans voor vrouwen met stevige benen

Een denim broek is een echte musthave voor in je garderobe. Maar de zoektocht naar de perfecte jeans is niet altijd even makkelijk. Er zijn talloze denim broeken in verschillende wassingen, pasvormen en meer. Maar hoe vind je nou die jeans die als gegoten zit? In deze blog delen we 4 tips die jou helpen de perfecte jeans te vinden voor als je stevige benen hebt. De ene jeans zit nou eenmaal beter dan de andere. Lees je mee?

Vermijd wassingen en slijtplekken

Slijtplekken en of wassingen op de benen zijn vrijwel nooit flatterend. Vaak maken ze je benen breder en korter. Dus als je je benen optisch gezien slanker en langer wilt laten lijken kun je beter kiezen voor een jeans zonder wassingen en slijtplekken.

Kies een flared jeans

Een flared jeans is echt perfect voor als je volle benen hebt. Doordat de pijpen aangesloten zit bij de bovenbenen en bij de kuit uitlopen, lijken je benen langer en slanker. Naast een flared jeans is ook een jeans met rechte pijpen een goede optie. Laat dit nou ook nog eens een mega trend zijn!

Ga voor een donkere jeans

Hoe leuk al die wassingen ook kunnen zijn, heel flatterend zijn ze niet. Je benen komen het beste tot hun recht in een jeans met donkere wassing. Je benen lijken slanker in een zwarte of donkerblauwe jeans. Een voordeel van een donkere jeans, is dat de jeans van alle seizoenen is en je deze gemakkelijk kunt combineren met verschillende leuke tops.

Kies stretch

Stretch zit niet alleen heel comfortabel, het staat ook nog eens heel mooi! Het vervelende van denim broeken zonder stretch is dat je vaak een maat groter moet pakken voor je benen, maar dat de broek te groot is in de taille. Daarom is een jeans met veel stretch ideaal voor als je vollere benen hebt. Je hoeft je de taille in elk geval niet meer te laten innemen bij het atelier. Scheelt weer een tripje.

Natuurlijk kun je elke jeans dragen waar jij je comfortabel bij voelt. En hoef je deze tips dan ook zeker niet op te volgen. Maar mocht je de perfecte jeans maar niet kunnen vinden, hopen we dat deze tips je zoektocht iets leuker en makkelijker maken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Zomervakantie? Tijd voor een nieuwe sport