De bodywarmer saai? Echt niet!

De bodywarmer is een fijn kledingstuk die je warm houdt als het zomerweer niet echt mee wilt werken. Het is in principe gewoon een jas, maar dan zonder mouwen. Ideaal als het iets te koud is om zonder jas te lopen, maar te warm is voor een echte jas met mouwen. Daarnaast is het ook een fijne optie om aan te trekken tijdens bepaalde buitenactiviteiten. Je romp blijft namelijk lekker warm, maar via je armen krijg je nog voldoende frisse lucht. Weet jij niet hoe je de bodywarmer kunt dragen, lees dan gauw verder.

Bodywarmer saai? Zo draag je ‘m!

  • Koop de goede maat! Niets is zo vervelend als een jas of bodywarmer dat te strak zit of te los. Dus als je er netjes bij wilt lopen, is het verstandig om de bodywarmer te passen voordat je het koopt.
  • Kies voor een bodywarmer in een effen kleur. Je draagt het namelijk over je kleding, en als je bijvoorbeeld een blouse hebt met een drukke print met daar overheen nog een bodywarmer in een drukke kleur of print, wordt het teveel. Houd het dus rustig en kies een kleur die je goed kunt combineren met allerlei kleuren.
  • Draag je juist alleen maar basic kleuren qua kleding, dan kun je de bodywarmer in een leuke (felle) kleur kopen. Op die manier ziet je outfit er gezelliger uit.
  • Combineer de bodywarmer op een spijkerbroek heren, dit staat erg stoer.

Wat draag je onder een bodywarmer?

Er zijn geen regels voor de kleding die je draagt onder een bodywarmer. Afhankelijk van het weer, draag je er een shirt met lange mouwen onder of een t-shirt heren. Je kunt hier alle kanten mee op, want je kunt een bodywarmer zowel casual dragen als wat netter. Een T-shirt heb je in alle kleuren en modellen, waardoor het een van de meest veelzijdige kledingstukken is. Het is daarom ook onmisbaar in iedere garderobe. Zorg dat je een aantal basic shirts in je kast hebt liggen, maar kies ook een paar opvallende shirts met leuke kleurtjes of dessins.

Op welke momenten draag je een bodywarmer?

De bodywarmer zal voornamelijk in het voorjaar en in het najaar tevoorschijn worden gehaald, omdat op die momenten de zon nog nét niet warm genoeg is. Maar ook in de zomer kunnen er frisse dagen voorbij komen, waarop de bodywarmer een uitkomst is. Daarnaast is de bodywarmer ideaal om tijdens buitenactiviteiten te dragen, waar een jas vaak te warm is. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling of een andere activiteit waarbij je veel beweegt. Dankzij de bodywarmer heb je een grotere bewegingsvrijheid. Ook tijdens werk dat buiten verricht wordt, is de bodywarmer een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan tuinieren of voor mensen die stratenmaker zijn of andere klussen in de bouw doen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Bonenmachine of pads/cups, dit zijn de verschillen