Opvallen in de zomer

Temperaturen boven de 30 graden hebben we inmiddels al gezien. De eerste warmterecords van 2021 zijn een feit. Door de opwarming van de aarde en de temperatuur die blijft stijgen, breken hittegolven gemakkelijk hun records. We proberen met ons allen het hoofd koel te houden en genieten ondertussen van de zomerse temperaturen. Op vakantie, een dagje naar het strand of thuis heerlijk ontspannen in de achtertuin; in de zomer is er niets fijner dan buiten zijn. In de zomer zien we dat veel bedrijven promotieartikelen inzetten. Iedereen heeft zomerkriebels en staat open voor een zomerse promotie. De zomer is dan ook de ideale periode om reclame te maken. Hieronder lees je meer over de leukste zomerse promotieartikelen.

Slippers

In de zomer lopen we het liefst de hele dag op onze slippers. Je trekt ze ontzettend makkelijk aan, zijn luchtig en kunnen met al onze zomerkleding gecombineerd worden. Vrolijke slippers passen bij zomerse temperaturen, dus wij raden je dan ook aan om ze te laten bedrukken met een opvallende print. Denk bijvoorbeeld aan slippers bedrukken met een logo, naam of tekst. Het is ook mogelijk om slippers, ook wel flip flops genoemd, geheel custom made te laten ontwerpen. Jij kiest de kleur van de zool en het bandje. Vervolgens kunnen de slippers bedrukt worden met een logo. Zo maak je niet alleen reclame maar zorg je er ook voor dat de ontvangers er comfortabel bijlopen in de zomermaanden.

Strandspellen

Strandspellen zorgen voor urenlang speelplezier. In de zomer trekken we graag naar het strand, waar we kunnen genieten van zon, zee en strand. Strandspelletjes zijn favoriet van jong en oud tijdens een strandbezoek en staan garant voor beweging en plezier. Bezorg je relaties, personeel of klanten een ultieme strandervaring en laat de spellen bedrukken. Alle ogen op het strand zullen gericht zijn op de bedrukte strandspellen.

Frisbees

Op het strand, in het park of in de achtertuin; in de zomer vliegen frisbees overal rond. Wederom een origineel geschenk voor jong en oud. Daarnaast is frisbee ook een hondensport en beleeft zowel het huisdier als het baasje er plezier aan. Frisbees zijn ook ideaal om in te zetten als promotieartikel tijdens een zomers evenement. Een bedrukte frisbee is opvallend door het grote drukoppervlak. Frisbees bedrukken is mogelijk met een logo of tekst.

Waaiers

Een Nederlandse zomer staat bekend om zijn benauwde en warme dagen. Waaiers geven verkoeling wanneer de temperaturen beginnen te stijgen. Waaiers zijn inklapbaar, waardoor ze ideaal zijn om overal mee naartoe te nemen. Geef jouw relaties dit verkoelende geschenk en help ze de zomer door.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Bitcoin kopen? Lees uitgebreid de exchange reviews