Wintersporten met warme handen

Koude handen en wintersport was een pleonasme, want er zijn oplossingen. Waar je voorheen (te) dure en (te) dikke handschoenen kocht bij een sportwinkel zijn er nu veel betere oplossingen, namelijk handschoenen met verwarming. Door het verwarmingselement is een isolatielaag in de handschoenen voldoende om de warmte vast te houden. Waardoor je in koude gebieden alsnog een soepele, elegante handschoen kan dragen. Na een lang marktonderzoek kwamen de volgende handschoenen met verwarming als beste uit de bus.

Top drie handschoenen met verwarming

Met stipt op 1 staan de Dual Heating handschoenen van BERTSCHAT®, op het internet is geen enkele aanbieder te vinden van handschoenen met verwarming waarbij de gehele hand verwarmd wordt. Deze handschoenen met verwarming hebben een eigen isolatielaag en zijn vrij soepel voor de warmte en isolatie die zij afgeven. De twee verwarmingsgebieden, boven en onder, zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Hierdoor kan je voor elke reis of moment de temperatuur instellen die je wenst.

Nummer 2 zijn de onder handschoenen met verwarming van Comfort Producten. Zoals de naam het al zegt kan je deze handschoenen met verwarming onder je eigen bestaande wintersporthandschoenen. Hierdoor komt de verwarming van binnenuit, en is een van de warmste oplossingen die er is. Mits je eigen handschoenen over voldoende isolatiemateriaal beschikken. De onder handschoenen met verwarming zijn er in drie verschillende uitvoeringen beschikbaar: Basic, PRO en Dual Heating. Het verschil? De prijs, het verwarmingsoppervlak en het oplaadsysteem. Ga je naar echt koude gebieden? Dan worden de Dual Heating-modellen altijd aangeraden. Ook voor mensen die een aandoening hebben als het syndroom van Raynaud bieden deze handschoenen met verwarming een hele uitkomst. 

Ook wanten kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje met handschoenen met verwarming. Deze PRO wanten zijn verkrijgbaar vanaf een toegankelijke prijs van 139,95. Deze handschoenen met verwarming beschikken over een isolatielaag en zijn in te stellen in drie verschillende warmtestanden. De eerste warmtestand staat gelijk aan +/-45 graden, de tweede +/-55 graden en de derde +/-65 graden. Hierdoor is één ding zeker: koud zijn je handen niet meer. Het voordeel van een want is dat je vingers bij elkaar zitten, wat het warmte effect versterkt. Echter komt er op de hogere standen zoveel warmte vrij, dat het bij de keuze voor handschoenen met verwarming niet uitmaakt of je voor wanten of handschoenen gaat. 

Keuze uit batterijpakket

Bij bovengenoemde aanbieder zijn de accu’s, oplaadsysteem, Nederlandstalige handleiding en verzendkosten bij de prijs inbegrepen en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Je hebt nog wel een keuze om voor een krachtiger, of extra batterijpakket te kiezen. Deze keuze is een afweging van hoe lang je achter elkaar wil verwarmen. Als je gaat wintersporten is een extra batterijpakket geen overbodige luxe. Mocht je vragen hebben, er zijn tal van mogelijkheden om de aanbieder te bereiken, via de chat bieden ze ondersteuning, 24/7 per mail en telefonisch op werkdagen tussen half 9 en 5 uur.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
5x: de beste apps om online geld te verdienen