De 10 duurste Pokémon kaarten uit Brilliant Stars

Sinds 25 februari kunnen spelers van de TCG, nieuwe Pokémon verzamelen uit de nieuwe serie Brilliant Stars. Arceus speelt de hoofdrol in deze serie, maar Charizard: één van de meest geliefde Pokémon, komt ook weer enkele malen voor in de serie.

In deze blog vertellen we je welk de 10 kaarten zijn, met de hoogste waarde. Zeer opmerkelijk, eindigt Arceus als hoofdrolspeler niet op de eerste plaats. Lees hieronder wie er op de eerste plaats staat.

  1. Ultra Ball

Deze gouden trainer kaart kan men enkel benutten als de speler 2 kaarten opgeeft. We schatten de waarde van de Ultra Ball op een €30.

  1. Galarian Moltres V

Deze gouden basis Pokémon kaart pakt de negende plaats, met zo een €35.

  1. arnie’ Pride

Op de achtste plaats krijgen we de trainer kaart: Marnie’s Pride. Het is een ‘full art’ kaart, die een waarde van €35 heeft.

  1. Arceus VSTAR

Brilliant Stars hoofdrolspeler neemt de vierde plaats in, met een waarde van €35. VSTAR kaarten komen voor het eerst voor, dankzij deze serie.

  1. Arceus VSTAR Secret Rainbow

De hoofdrolspeler is in een regenboog kleurig jasje, iets meer waard. Hij ging eerder al voor €36 over de toonbank.

  1. Charizard V

Deze Full Art Charizard kaart, staat op nummer 5. Het was te verwachten dat de geliefde Charizard weer bij de kaarten ging zitten, met de hoogste waarden.

  1. Arceus VSTAR Secret Gold

Het is de derde keer dat de hoofdrolspeler in de top 10 voorkomt. De waarde van €45 heeft hij te danken aan zijn goudkleurig jasje.

  1. Arceus V: Alternate Art

Momenteel staat de waarde op €60. Hoger dan plaats 3 geraakt Arceus, met zijn Alternate Art versie, ondanks de hoofdrol in de serie niet.

  1. Charizard VSTAR

Charizard VSTAR haalt net niet de eerste plaats, toch staat zijn waarde al op zo een €120 Dit dankzij zijn 280 HP en een aanval ‘Star Blaze’ die 320 schade kan aanrichten aan zijn tegenstander.

  1. Charizard V: Alternate Art

Het was te verwachten: weeral haalt de favoriet Charizard de eerste plaats, op het vlak van waarde. Met zijn Alternate Art versie, heeft hij een waarde van maar liefst €140. Ondanks dat Charizard VSTAR meer HP en ‘Star Blaze’ heeft, is de Alternate Art versie, meer gewild in de Pokémon community.

Waar kan ik Brilliant Stars kaarten verkrijgen?

Ben jij op zoek naar één van deze topkaarten? Pokeflip heeft namelijk alle producten uit de Brilliant Stars serie, waar jij naar op zoek bent. Kijk zeker eens naar de ‘Booster Boxes’ en maak kans op één van bovenstaande of zelfs Charizard V Alternate Art.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
De meest populaire interieurstijlen op een rijtje