De beste christelijke apps

Overal zijn tegenwoordig handige apps voor. Zo zijn er ook een heleboel verschillende christelijke apps. We hebben de beste voor je op een rijtje gezet.

Treinreflecties

De naam zegt het misschien al, een app voor overdenkingen die je op ieder gewenst moment kan doen. Bijvoorbeeld als je in de trein zit. De app geeft je iedere dag een nieuwe kwestie waar je over kan nadenken. Iedere dag staat er een nieuwe Bijbelse tekst voor je klaar met een korte overdenking.

Samen geloven

Dit is de beste app voor christenen die samen met hun gezin willen geloven. Deze app geeft iedere dag weer een nieuwe video-meditatie. Deze bestaan uit korte overdenkingen en een lied van Nederland Zingt. Deze app is ontstaan vanuit het radioprogramma Bijbel open en de tv-serie Nederland Zingt.

Players to share

Deze app biedt de mogelijkheid om je gebeden op te schrijven en bij te houden als een dagboek. Sla je gebeden op en houdt bij hoe je gebeden beantwoord zijn. Als je je gebeden of vragen graag met medechristenen wil delen, is daar een mogelijkheid voor. Bij het gebedspunt kan je je gebeden delen. De andere gebruikers van de app kunnen met je meebidden of je voorzien van een advies of een gesprek.

OliveTree

Met deze app kan je de Bijbel lezen, bestuderen en daar notities bijmaken. Alle notities die je maakt kan je opslaan. Of dat nou notities, markeringen, uitroeptekens of onderstrepingen zijn, het is allemaal mogelijk. Zo maak je jouw Bijbelstudie uniek en gemakkelijk. Deze applicatie synchroniseert de informatie met de server zodat je op al je andere apparaten ook je nieuwste notities direct kan zien of vertalingen naast elkaar kan houden.

YourStory

Deze app werkt net iets anders dan de meeste andere apps. In YourStory speel je een spel waarin je missies hebt en punten kan verdienen. Het is dus een game-app, maar wel een social game. In het echte leven kan je iets betekenen voor iemand anders. De app biedt bepaalde missies aan; bijvoorbeeld koken voor ouderen. Je kan dan écht gaan koken voor ouderen samen met andere gebruikers van YourStory. Je kan bijvoorbeeld ook een kerkdienst bijwonen en daarmee punten verdienen.

Holy emoji’s

Een leuke afsluiter in dit rijtje. Deze app biedt namelijk de vrolijke mogelijkheid om Bijbelse smileys en emoji’s te kunnen versturen bij berichten of e-mails! Je kan ook leuke Bijbelse figuren of Bijbelse afbeeldingen downloaden om op je telefoon als achtergrond te gebruiken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
De 5 beste Nederlandse apps in 10 jaar App Store