De Beste Sneakerwinkels van Nederland

De Beste Sneakerwinkels van Nederland

Sneakers zijn eigenlijk al sinds hun verschijning onverminderd populair. Natuurlijk is er in de loop van de tijd heel wat veranderd als het gaat om de uitstraling, het design en de vormgeving van de sneakers. Maar het principe blijft hetzelfde: vlotte schoenen die je vrijwel overal bij kunt dragen en die bijna altijd meteen goed zitten. Niet voor niets zijn er heel wat heuse sneakerfans te vinden over de hele wereld. Ook in Nederland is dat het geval, en je ziet ook steeds meer specifieke sneakerwinkels die een geweldige shopervaring bieden. Om je wegwijs te maken in deze wereld vind je in dit artikel de beste sneakerwinkels van Nederland.

Bruut in Hoofddorp

Deze winkel is, tja, bruut! Je kunt hier hele toffe kleding aanschaffen, maar vooral ook hele vette sneakers. De winkel biedt een vet assortiment met exclusieve en iconische sneakers van de bekende merken zoals Nike, Adidas en Hi-Tech. Mocht je deze merken te duur vinden dan kun je de aanbiedingen in de gaten houden of natuurlijk gewoon even googelen op korting Nike. Want door te zoeken op dit soort zoektermen zal je ontdekken dat je leuke kortingen kunt scoren voor sneakers. In ieder geval is deze winkel een echte aanrader!

Woei in Rotterdam

Deze winkel is bekend in Rotterdam en omstreken, maar zelfs internationaal heeft hij een sterke naam opgebouwd. En dat is niet verwonderlijk, want Woei is namelijk een heus Rotterdams sneakermerk. De gehele sneakercultuur van Rotterdam komt samen in deze winkel. Het merk timmert dan ook flink aan de weg en werkte al samen met iconische merken als Asics en Stüssy. Het is slechts een kwestie van het merk op de voet volgen en de volgende vette samenwerking afwachten!

Patta in Amsterdam

Patta in Amsterdam beschikt over de grote merken zoals Nike, Adidas, New Balance, Reebok en ASICS, maar Patta heeft ook eigen sneakers. Ondertussen is hun eigen merk uitgegroeid tot een bekende naam in de streetstyle scene. Hoe vet is het dat je die sneakers dan gewoon in hun winkel in onze hoofdstad kunt checken en kopen? Daarnaast hebben ze ook nog minder ‘grote’ namen staan zoals Stüssy en Rockwell die minstens net zulke vette sneakers maken. De moeite waard dus.

Concrete in Den Haag

Concrete is een sneakerwinkel met drie locaties in ons land. Ze zitten met twee stores in Amsterdam, maar er zit ook een hele vette winkel in Den Haag. Die winkel is namelijk een upgrade van het originele concept van Concrete. Het idee is dat in deze winkel sneakers, kleding en muziek bij elkaar komen. De stijlen Street en high-street worden zo op een moderne manier gecombineerd, waardoor je echt een super originele winkel aantreft die je nergens anders tegen gaat komen. Concrete is dan ook een van de grondleggers in Nederland van street kleding en sneakers.

Als je een echte liefhebber van sneakers bent dan moet je eigenlijk elke winkel uit dit lijstje een keer bezocht hebben. Ze mogen zich namelijk met recht de beste sneakerwinkels van Nederland noemen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
De 4 beste senioren apps van 2018