De goedkoopste sim only’s van 2021: dit zijn ze!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw of ander mobiel abonnement kun je door de bomen nog wel eens het bos niet meer zien. Er zijn zoveel opties bij verschillende aanbieders, dat de keuze soms lastig te maken is. Zelfs wanneer je een abonnement zonder toestel wil, dus een sim only, is het aanbod nog steeds enorm. Zoek je gewoon een goed abonnement voor een scherpe prijs? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat kiezen voor jou gemakkelijker wordt! Hiervoor zijn we uitgegaan van een abonnement met minder dan 10GB internet.

3. Ben

Ben ken je misschien nog van vroeger. Toen werd het T-Mobile en inmiddels is Ben al weer een aantal jaren terug als aanbieder van mobiele abonnementen, waaronder voordelige sim only abonnementen. In ons vergelijk sim only tot 10GB komt de aanbieder steevast op de derde plek en is daarmee dus behoorlijk stabiel. De band met T-Mobile is er overigens nog steeds: Ben maakt gebruik van het netwerk van de provider, dat jarenlang het beste netwerk van Nederland was.

2. Lebara

Voor abonnementen tot 10 GB staat Lebara in ons onderzoek steeds op de tweede plek. Binnen Nederland doet Lebara gewoon wat het moet doen, maar waar het pluspunten haalt ten opzichte van Ben (de kosten liggen namelijk nagenoeg gelijk) is de voorwaarden voor bellen naar het buitenland. Daarnaast is Lebara gespecialiseerd in sim only en maken ze gebruik van het beste netwerk van dit moment: KPN.

1. Youfone

De goedkoopste voor sim only is veruit Youfone. En niet alleen voor abonnementen onder 10GB, tot en met 20GB is Youfone de goedkoopste. Ook Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk en dat is dus meer dan goed. Wat daarnaast nog een voordeel is, is dat je bij Youfone niet alleen sim only mobiele abonnementen kunt afsluiten, maar dat je hier ook internet en tv voor thuis kunt krijgen. Hoe gemakkelijk is het om alles bij één provider te hebben? En bovendien is Youfone ook hiervoor superscherp geprijsd.

Bonus: voor de grootverbruikers

We doen steeds meer met onze smartphone en vooral als je veel onderweg bent, kan je dataverbruik vrij snel oplopen. En dan kan het dus maar zo zijn dat je aan 10GB of zelfs 20GB niet meer voldoende hebt… Daarom zijn er ook steeds meer abonnementen waarbij je onbeperkt data mag gebruiken. En die abonnementen worden gelukkig ook steeds voordeliger.

Tele2 biedt op dit moment het goedkoopste sim only abonnement aan met onbeperkte data. Je krijgt er dan ook meteen onbeperkte belminuten en sms bij. Ook Tele2 maakt gebruik van het T-Mobile netwerk en biedt op dit moment 4G aan voor dit abonnement.

Wil je ook nog sneller én onbeperkt kunnen internetten? Dan kom je bij KPN uit voor een sim only: zij maken al gebruik van 5G. Let er wel op dat je bij dit abonnement beperkte belminuten en sms krijgt, dit kun je wel ophogen maar dan wordt het abonnement ook weer een stukje duurder. Wel maak je dan gebruik van het beste netwerk van 2021!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Wanneer is geld lenen verantwoord?