De leukste verjaardagscadeaus voor kleine jongens

Heb je zelf een kleine man thuis of vier je de verjaardag van iemand? Het kan soms lastig zijn om dan iets leuks te kopen. Wat past nou bij de verjaardag van een jongen? Vaak worden ze op de verjaardag al zo verwend en dan weet je niet wat je moet kopen. In dit artikel staan 5 cadeautips voor opgroeiende jongens. Het handigste is om aan de ouders te vragen wat hij wil hebben, maar als dat niet uitkomt, geeft deze blog je inspiratie.

Speelgoed om mee te bouwen

Bouwen met lego, Knex of blokken is hartstikke leuk. Als de kleine man bouwgoed krijgt in dezelfde serie, kunnen er zelfs hele dorpen of steden in een kleine slaapkamer worden gebouwd. Als het echt heel mooi is gelukt, kan dat zelfs weken blijven staan. Hoe leuk is dat? Het ziet er niet alleen stoer uit, maar de jongen leert van bouwen ook tellen en rekenen. Hoeveel steentjes moeten er op deze toren en hoe past de auto in de garage? Als kind kun je hier uren zoet mee zijn.

Spullen van de favoriete voetbalclub

Er zijn genoeg jongens die al op jonge leeftijd iets met voetbal hebben. Het is een stoere sport, de voetballers zien er gaaf uit en vriendjes maken doe je op de lokale voetbalclub. Voetbal kan dus een hele belangrijke rol spelen in het leven van een opgroeiende man. Dus een voetbaltenue kopen van de favoriete voetbalclub is zeker een goede zet! Je weet dan zeker dat hij zoiets draagt, totdat hij te groot is geworden voor de kleding. Voordelige tenues vind je natuurlijk bij de Voetbalfanshop.

Spelcomputer met spelletjes

Wat is er net zo leuk als een voetbaltenue? Dat is een spelcomputer met spelletjes. De populairste computers zijn natuurlijk van Nintendo, bijvoorbeeld de Switch. Hier kunnen allerlei spelletjes op, zoals Super Mario, Pokémon en nog veel meer. Kinderen kunnen hier uren zoet mee zijn. Let ook wel op als ouder, dat ze niet te lang achter hun scherm zitten.

Alles waar je mee kan racen

Jongetjes vinden het leuk om te racen met een step, een kleine elektrische auto of een stoere fiets. Deze vervoersmiddelen voor kinderen zijn licht en gaan natuurlijk niet te snel. Het is leuk om mee buiten te spelen en daarom is dit weer een leuke tegenhanger voor het speelgoed met schermen.

Knuffels

Hoe stoer jongens ook kunnen zijn, ze blijven nog best wel lang klein. Daarom is het leuk om een knuffel te geven. Want ook al racen of voetballen ze op straat, de meeste kinderen gaan nog tot late leeftijd slapen met een pluizig dier.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Zo bespaar je nog meer op energie