De meest grappige apps voor je smartphone

Soms wil je je gewoon een beetje vermaken met je smartphone en wat is er nou beter dan een simpele app waar je helemaal niks aan hebt, maar waar je wel om kan lachen!?

9GAG

Een app van de site 9GAG waar foto’s opstaan. Deze app geeft je een dagelijkse dosis droge humor. Er staan foto’s of memes op waar je soms echt om gieren. Het is redelijk simpel en je moet er van houden, maar het is in ieder geval leuk om je mee te vermaken.

Yo

We trappen af met een app die bijna niks doet, maar het kan op iets heel leuks uitdraaien. Deze app werkt simpel. Het enige wat deze applicatie doet is het bericht ‘Yo’ sturen naar iemand uit je contactenlijst. Het kan natuurlijk zo zijn dat de app iemand kiest die je liever niet meer spreekt, maar ook dan kan je er vast nog een leuk gesprek van maken. Heel simpel, maar leuk om contacten mee te onderhouden of weer eens met iemand te kletsen die je al tijden niet meer gesproken hebt.

Bubbelplastic

Plop, plop, plop. Het geluid van knappend bubbeltjesplastic en de satisfaction van het kapot prikken ervan. Wie maakt zich er niet schuldig aan? Daar is dus ook een app voor, mocht je toevallig geen oneindige rol bubbeltjesplastic bij je hebben.

Duyvis roulette

Deze app is een gezelschapsspelletje. Je moet er dus wel voor in gezelschap zijn, maar als je dat bent, is deze app superleuk! Zijn jullie uitgekletst of zit je de minuten af te tellen tot de zoveelste verjaardag weer voorbij is? Vanaf nu niet meer. Pak de Duyvis roulette erbij en begin met spelen. Er zitten hilarische doe-opdrachten bij die zorgen voor een actiever verjaardagsfeestje en sowieso nieuwe gespreksstof opleveren.

Taalvoutjes

Sommige mensen zetten de raarste taalfouten op internet, wat hilarische uitspraken oplevert. Met Taalvoutjes kan je de grootste taalblunders van andere mensen bekijken en misschien zelf ook nog iets leren. Simpel, maar wel leuk als je niets te doen hebt.

Tinder

Ook Tinder kan in dit rijtje niet ontbreken. Want wat is er nou leuker dan binnen jouw kilometerstraal mensen naar links of naar rechts te swipen. Je zou dit natuurlijk ook kunnen doen door ergens te gaan zitten en simpelweg mensen te kijken, maar wie weet knoop je nog een leuk gesprek aan met een nieuwe match! Je weet maar nooit waar een uurtje doelloos Tinderen goed voor is.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
Beste winkels zoals Ikea – Alternatieven voor het Zweedse woonwarenhuis