De origineelste feestdagen kaartjes om te verzenden

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Dat betekent dat óók de feestdagen steeds dichterbij komen. Daar waar je vroeger urenlang alle namen van klasgenootjes handgeschreven op een kaartje zetten herinner je je vast nog wel. Tegenwoordig kun je de feestdagen kaartjes steeds makkelijker verzenden, bijvoorbeeld online. Benieuwd naar de leukste en origineelste kaartjes die je kan verzenden? Lees dan snel verder!

Een aparte vorm

Wil jij een unieke kaart verzenden die meteen opvalt tussen alle enveloppen? Dan kun je ervoor kiezen om een leuke kerstkaart in een aparte vorm te versturen! Tegenwoordig zijn alle kerstkaarten niet meer te koop in de standaard vierkante of rechthoekige vorm, ze zijn er in alle gekke vormen te vinden. Een kaartje in de vorm van een champagnefles, kerstboom, kersttrui, vuurwerkpijl, enzovoort. Het is haast zo gek niet te bedenken of het is mogelijk

Groot, groter, grootst

Een aparte vorm valt natuurlijk al behoorlijk op, maar je kan er ook voor kiezen om een groter formaat kaart te sturen! Door een kaart te sturen van een groter formaat weet je zeker dat jouw kaart wordt gezien. Wat daarnaast nog meer een voordeel is, is dat je hier meer tekst op  kwijt kan. Wil jij graag meer schrijven dan een kleine gelukwens? Dan is een grotere kaart misschien wel een uitkomst. Ook als je bijvoorbeeld een groter lettertype wil gebruiken voor slechtzienden kan een grotere kaart handig zijn.

Foliedruk kaarten

Wil jij graag een bijzondere kerstkaart, maar geen kerstkaart die volledig over-the-top is? Dan kun je ook besluiten om een feestdagenkaart te sturen met foliedruk. Foliedruk kaarten zorgen voor een glansrijk kaartje. De foliedruk kaarten van Blijkaartje zijn aan te passen naar jouw wens. Wil jij bijvoorbeeld een kaartje met een foto van jou en je partner, of samen met je gezin? Ook dat is mogelijk. Foliedruk kaartjes zijn in verschillende stijlen te bestellen.

Zelf ontwerpen

Wat ook een leuk idee is, is het zelf ontwerpen van een kerstkaart. Tegenwoordig kan dit al heel gemakkelijk. Zo kun je ervoor kiezen om een vooraf ingestelde kaart te personaliseren. Ook kun je ervoor kiezen om een zelfgemaakte foto te ‘editten’. Zo kun je een kerstkaart sturen waar jouw hele gezin op staat. En wat betreft het editten, dit is vaak heel simpel. Steeds meer websites hebben hier kant-en-klare formats voor.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Top 10 best gewaardeerde webshops van 2023