Herenkleding in grote maten kopen, hoe zorg je dat je er stijlvol uitziet? 

Stijlvolle nieuwe kleding kopen kan lastig zijn als je op zoek bent naar herenkleding in grote maten. Bij een gewone kledingwinkel is het aanbod vaak wat mager, en het is ook niet zo eenvoudig om kleding te vinden waarin je er goed uitziet als je een maatje meer hebt. Hieronder hebben we daarom wat handige tips voor mannen die op zoek zijn naar stijlvolle kleding in grote maten. 

Draag geen wijde broeken, truien of overhemden 

Het dragen van wijde kleding zorgt ervoor dat alle lichaamsvormen verloren gaan. En alhoewel je misschien denkt dat dit zal verhullen dat je niet geheel slank bent zal oversized kleding er juist voor zorgen dat je er dik uitziet. Kleding moet niet te strak zitten maar ook niet te wijd. Draag dus geen wijde truien, veel te grote overhemden en wijd zittende broeken als je er goed gekleed uit wilt zien. 

Vermijd het dragen van knellende kleding 

Ook het dragen van te kleine of knellende kleding zorgt ervoor dat je dikker lijkt dan dat je in werkelijkheid bent. Bovendien zit knellende kleding niet fijn en belemmert het de bloedsomloop. Gooi kleding waarvan je ternauwernood de rits of de knopen kunt sluiten weg, en koop kleding die net losjes om je lichaam valt en waarin je normaal kunt ademen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de knopen van je hemd afspringen.  

Horizontale strepen zijn niet flatterend 

Doordat horizontale lijnen de optische illusie geven dat je breder en dikker bent is het niet flatterend om kleding met een horizontaal streeppatroon te dragen. Hou je van kleding met een streeppatroon koop dan kleding met verticale lijnen, want daardoor lijk je juist slank en lang te zijn. 

Koop geen korte T-shirts die je over de broek draagt

Als je een buikje hebt is het geen goed idee om een kort T-shirt te kopen wat je vervolgens over je broek draagt. Je buikje kan onder het T-shirt vandaan komen wanneer het omhoog kruipt, en doordat je het T-shirt over de broek draagt leg je juist meer nadruk op je buik. Koop liever overhemden en shirts die iets langer zijn en je in je broek kunt dragen. Je ziet er dan misschien een beetje formeel uit, maar niemand kan zeggen dat je slecht gekleed bent.  

Koop opvallende accessoires om de aandacht van je figuur af te leiden

Als je opvallende accessoires draagt dan trekt dat de aandacht. Denk bijvoorbeeld aan een fel gekleurde stropdas, een paar opvallende schoenen of een mooie in het oog springende riem. Degene die naar je kijkt zal het hoofdzakelijk opvallen wat voor een uitgesproken accessoire je draagt. Door het dragen van opvallende accessoires wordt aandacht effectief afgeleid van je figuur.  

Ga online shoppen bij een webshop die gespecialiseerd is in herenkleding in grote maten 

Ben je op zoek naar kleding in grotere maten, kijk dan in een webshop van een kledingzaak die zich daarin heeft gespecialiseerd zoals Schulte Herenmode. Je kunt hier stijlvolle kwalitatieve kleding voor heren in grote maten vinden van merken als Paul Shark, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en Hugo Boss. Desgewenst kun je ook kostuums, overhemden en colberts op maat laten maken zodat je ongeacht een kilootje meer toch goed gekleed voor de dag kunt komen.  

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Onderhoud tips voor je badkamer