Kies voor dubbel glas en bespaar!

Wanneer je in een nieuwbouw huis gaat wonen, of het nu huur is of koop, dan hoef je je geen zorgen te maken over de ramen. In veruit de meeste gevallen zijn deze dan namelijk voorzien van tenminste dubbel glas. Maar wat nu als je een opknappertje hebt gevonden en tot de ontdekking komt dat er nog overal enkel glas in zit? Dan heeft het flink opstoken van je centrale verwarming geen zin, de warmte én je geld, waaien dan zó het raam uit!

Wat als je lekke ramen hebt?

Heb je een opknapper gekocht en zit er al dubbel glas in? Dan tref je het! Maar wat nu als het dubbel glas lek is? Dan hoef je niet a la minute actie te ondernemen, maar het is wel verstandig om deze ruit op termijn te laten vervangen. Tussen het dubbel glas kan namelijk condensvorming ontstaan. Ook wordt het een broedplaats voor schimmels en andere viezigheid. Een lek raam hoeft geen grote barst te hebben, al een klein scheurtje of gaatje kan voor deze ellende zorgen. Dubbel glas kan niet in delen worden vervangen, het hele raam zal dus vervangen moeten worden. En als je dan toch bezig bent, check dan direct de andere ramen in je huis.

Investeer in glas van goede kwaliteit

Alle ramen vervangen van je net aangekochte stulpje kan éven pijn doen in je portemonnee. Maar je zult zien dat je er al direct profijt van hebt. De tocht is weg, het is aangenaam warm in de winter en koel(er) in de zomer en de ramen zijn weer goed schoon te krijgen. Kies daarom altijd voor glas van een goede glasleverancier zoals Glaspunt. Je weet dan zeker dat het dubbel of zelfs triple glas voldoet aan alle wettelijke eisen en dat het plaatsen van het glas op vakkundige wijze gebeurt. Ook kun je rekenen op een flinke garantieperiode, tot wel 15 jaar!

Laat het glas plaatsen door de expert

Glas ziet er niet zwaar uit, maar dat is het wel. Per vierkante meter weegt het al snel meer dan 20 kilo. Daarbij is glas natuurlijk erg kwetsbaar. Zelf een raam vervangen is daarom eigenlijk geen optie. Schakel altijd een expert in voor het plaatsen van je ramen. Deze professional heeft al het juiste gereedschap en de expertise in huis. Door de vakman in te schakelen weet je zeker dat het goed komt!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Zo maak je een hippe tienerkamer voor meiden en jongens