Leuke en goedkope winkels (zoals Action)

Kun jij je ook uren vermaken door te struinen langs alle goedgevulde schappen van Action? De winkel is vaak gevuld met allerlei hebbedingetjes zoals kleine lampjes, gekleurde tandenborstels of kunstbloemen. Dingen die je vaak niet nodig hebt, maar wanneer je ervoor staat, ineens dolgraag wil hebben. Want wie wil er nou geen notitieboekje met een mooi paard met wapperende manen erop? Daarentegen is de winkel wel ontzettend handig wanneer je spulletjes voor je huis nodig hebt maar niet teveel geld uit wil geven. Schoonmaak spullen, strijkplanken, je vindt ze zelden ergens goedkoper dan bij Action. Wat zou je zonder moeten? Gelukkig zijn er wel wat alternatieven die net zo leuk en goedkoop zijn als Action, zoals deze:

Wibra

Het assortiment van Wibra is zo ontzettend breed dat je er terecht kunt voor een nieuwe pyjama of sokken, maar ook nieuwe haartang of schoolschriften. En dat alles tegen een heel zacht prijsje. Ook heel fijn: Wibra heeft vaak opruiming, dus je kunt je favoriete producten dan ook met een fijne afprijzing scoren. Als er nou geen Wibra in de buurt is dan is Zeeman ook een goed alternatief. Een groot voordeel aan deze winkels met kleine prijzen is dat je meer budget overhoudt voor andere leuke dingen.

Kringloop

Als je op zoek bent naar nieuwe en goedkope dingetjes, waarom zou je dan niet een kringloopwinkel bezoeken? Het assortiment is daar éxtreem breed e bijna niks is duur. Bijna zonde om niet heen te gaan, al is het maar om je even te vermaken tussen de vele hebbedingetjes. Daarnaast is het ook hartstikke duurzaam! In de tijd van consumeren hebben we met z’n allen vaak veel te veel spullen, die we echt niet altijd nodig hebben. In plaats van weggooien is het veel mooier om die spullen een nieuw leven in te blazen bij een nieuwe eigenaar. Want misschien gebruik jij dat ene rolkoffertje niet meer, maar zou je er een ander ontzettend blij mee maken. Niet alleen de moeite waard om zelf dingen te kopen, maar ook om je oude spullen heen te brengen.

Hema

Hema wordt niet vaak in dezelfde adem als action uitgesproken, maar dat is eigenlijk best zonde. Wanneer je goed zoekt bij Hema vind je er allerlei handige producten die echt niet duur zijn. Een fles wasmiddel heb je er zo voor 2 euro, terwijl die van Robijn bij je lokale supermarkt zo 6, 7 of zelfs 8 euro voor betaalt. Het assortiment van Action en de typisch Nederlandse winkel verschilt amper en de prijzen ook weinig.

Rommelmarktjes

Heb je wel eens de Ij-hallen in Amsterdam Noord bezocht? Dat is één van de grootste vlooienmarkten die je in Nederland vindt en er staan honderden (!) kraampjes met mensen die hun oude spullen verkopen, tegen hele kleine prijsjes. Voor nieuwe schoenen betaal je tussen de 5 en 25 euro en zelfs leren jassen vind je er onder de 50 euro. De mooiste antieke kastjes, zonnebrillen en eigenlijk alles – je vindt het daar. Is Amsterdam te ver, dan kun je ook een lokale rommelmarkt bezoeken. Die worden door het hele land heen georganiseerd. Een agenda voor rommelmarkten door het hele land vind je hier.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
De leukste winkels en webshops voor decoratie en toffe interieur items