Op alle vlakken, gemakkelijk stickers plakken!

Als ondernemer zoek je naar de beste mogelijkheid om je boodschap over te brengen op je klant. Maar hoe zorg je nou dat jouw boodschap blijft plakken?

Juist, met stickers!

Als je iemand een sticker geeft is het eerste wat bij diegene opkomt, dat die stickers ergens op geplakt moet worden. En dat gebeurt dan ook! Zo geef jij de branding van jouw onderneming letterlijk uit handen bij je klant.

Stickers drukken kan voor elk doeleinde. Sticker je promotieartikelen met een speciale sticker, zodat het voor je klanten duidelijk is dat bepaalde artikelen in de actie zijn. Of een tape met je eigen logo om dozen mee te verpakken. Zo ziet de ontvanger van jouw pakket direct wie de afzender is! Kortom niets is te gek, stickers zijn er in alle soorten en maten en er zal vast iets tussen zitten wat jij kan gebruiken.

Maar voor wat kun je die stickers nog meer gebruiken? en wat voor soorten stickers zijn er allemaal? Dat leggen we je hier uit!

Ronde en vierkante stickers
Heb jij stickers nodig die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken? Kies dan voor ronde of rechthoekige stickers. Het voordeel van bijvoorbeeld ronde stickers is dat je deze contour in elke vorm kunt snijden die je maar wilt. Kleine ronde stickers kun je gebruiken als sluiting van enveloppen of pakketten. Rechthoekige stickers zijn goed te gebruiken voor promotionele activiteiten. Alle stickers worden op papieren stickers of op vinyl (waterafstotende) stickers gedrukt.

Vloerstickers
Als jij leuke versiering voor je winkel, beursstand of straat wilt hebben, kies dan voor een vloersticker. Deze stickers zijn voorzien van een anti-sliplaag. Dit zorgt ervoor dat het minder glad is en voorkomt slijtage. Zo kun je extra lang genieten van je vloersticker!

Stickers op maat
Als je toch liever stickers wilt die aan speciale wensen moeten voldoen, kan dat ook! Je kunt hierbij alles zelf kiezen. Van vorm tot materiaalsoort, van de afwerking tot de levensduur en het formaat.

Doming stickers
Stickers maken waardoor jouw merk extra naar voren komt zijn doming stickers, ook wel 3D stickers genoemd. Deze stickers hebben een speciale harslaag met 2 componenten waardoor de sticker iets omhoog komt. Hierdoor zijn de stickers zeker geschikt als merklabel.

Dus als jij wilt dat jouw klant jouw bedrijf en boodschap blijft onthouden? Kies dan voor het maken van stickers. Zo weet je zeker dat jouw boodschap echt blijft plakken!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Leuke cadeautips