Wat kun je verwachten van de iPhone 14

Wat we precies kunnen verwachten van de nieuwste iPhone van Apple is altijd gissen. En ergens lijkt dat ook altijd een groot deel van de voorpret te zijn. Raden en bedenken wat Apple nu weer in petto voor ons heeft. In deze blog kun je meer lezen over wat je kunt verwachten van de iPhone 14.

Zoals elk jaar belooft Apple flink wat upgrades voor de iPhone. Het model wordt nieuwer, mooier en vooral nog sneller en scherper. Denk aan de iPhone 14 Pro Max met een camera met 48 megapixel. Om maar iets te noemen. Maar de geruchtenmachine lijkt ook altijd wel aangezwengeld te worden door Apple zelf. Dus door betrouwbare geruchten kunnen we aardig wat weten over de nieuwe iPhone 14.

Wat kun je verwachten?

Zo kunnen we mogelijk een notch – de plek waar de camera zit – verwachten met 2 uitsparingen. De camera ligt er dus niet meer als het ware op, maar valt weg in het toestel. Zoals altijd lijkt. Het design erg veel op de vorige iPhone, de iPhone 13. Ook zit er wederom een dubbele camera op, aan de achterzijde. En moet je het aan de voorkant doen met een enkele camera. De prijs voor het simpelste model ligt tussen de 900 en de 1000 euro.

Ook zullen er dit keer 4 modelen zijn, namelijk:

  • iPhone 14 Pro Max (6,7 inch)
  • iPhone 14 Pro (6,1 inch)
  • iPhone 14 (6,1 inch)
  • iPhone 14 (6,7 inch)

Specificaties van de iPhone 14

De resolutie is bij de grote modellen 2778 x 1284 pixels en bij de kleine modellen 2532 x 1170 pixels. En de helderheid 1200 nits en 1000 nits. Het grote verschil lijkt te zitten in de Pro modellen. Daar heb je een 48 megapixel camera. Bij de iPhone 14 zal dit 12 megapixel zijn. Het gewicht verschilt. Tussen de 255 gram, namelijk de iPhone 14 Pro Max (6,7 inch) tot aan 173 gram, voor de iPhone 14 (6,1 inch). Maximale opslag voor de Pro versie is 1 TB en voor de andere modellen 512 GB. Uiteraard hebben alle modellen toegang tot 5G internet.

Verder wordt er veel gesproken over de een A16 Bionic-chip. Waardoor je telefoon nog sneller kan werken. Een nieuw ProMotion-scherm (enkel voor de Pro versies) zorgt ervoor dat je heel langzaam je telefoon kan verversen. Al vanaf 1Hz. Je denkt misschien: wat heb ik daaraan? Maar hierdoor kunnen widgets zelfs in sluimertijd laten zien hoe laat het is bijvoorbeeld zonder constant te hoeven verversen.

Conclusie over de iPhone 14

Zoals altijd zouden we moeten wachten op de daadwerkelijke lancering van Apple voordat we meer weten. Maar het lijkt vooral de Pro-versies te zijn die met flink wat vernieuwingen komen. Ook weten we nog niet de precieze prijzen. De kans is wel groot dat je, net zoals alle andere keren dat een iPhone werd gelanceerd, kunt verwachten dat je het toestel snel in de verkoop gaat. Wanneer je jouw nieuwe iPhone dan in huis hebt, is niet direct duidelijk.

Ga jij de nieuwe iPhone 14 aanschaffen? Dan wil je misschien ook wel weten wat de beste providers van Nederland zijn op dit moment. Hierover schreven wij eerder een blog!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Zo zorg je dat de ventilatie in je badkamer altijd op orde is