Rush poppers worden steeds vaker gebruikt in het uitgaansleven 

Waar de één voor een alcoholische versnapering kiest bij een avond stappen, gaat de ander voor het gebruik van een zogenaamde popper. Deze poppers zijn kleine flesjes, die verschillende werkzame stoffen bevatten. Voorheen werden de poppers, toen nog verpakt als capsules, veel gebruikt binnen de homogemeenschap. Dat viel te verklaren door een van de effecten van deze poppers. Een Everest Premium Popper heeft onder meer een spierverslappend effect, wat het gebruik van poppers interessant maakt voor het hebben van (anale) seks. Daar komt bij dat de poppers lustopwekkend werken. Hoe werken deze poppers precies? Wat maakt dat ze tegenwoordig ook vaak in het uitgaansleven worden gebruikt? In dit artikel lees je er alles over. 

 

Gebruik van rush poppers in het uitgaansleven 

De rush poppers zijn allerminst nieuw, ze werden al aan het begin van de jaren ’70 gebruikt op feestjes. Zoals eerder aangehaald werd, kenden de poppers destijds nog de vorm van een capsule. Op het moment dat de capsule geopend werd om de werkzame stoffen hieruit te laten ontsnappen, resulteerde dit in een ploppend geluid. Dit verklaart de naam van het middel. Tegenwoordig worden de rush poppers als flesjes verkocht, waarbij het openen van de dop de werkzame stoffen laat ontsnappen. Door deze dampen vervolgens in te ademen merkt een gebruiker het effect van de stoffen. De stoffen geven je een zeer aangenaam, gelukzalig gevoel. Eerder las je al dat deze stoffen daarbij een spierontspannende werking hebben en zorgen voor seksuele opwinding.

 

Poppers in flesjes bestel je eenvoudig online 

Er zijn verschillende webshops waar je deze poppers als flesjes kunt bestellen. Het aanbod aan verschillende soorten poppers is hierbij groot, waarbij het verschil voornamelijk zit in het uiterlijk van de poppers. Daarbij kan de samenstelling van werkzame stoffen in deze poppers iets van elkaar verschillen. Ze kosten vaak een paar euro per stuk. Probeer er eens een paar uit, om te kijken welke van deze poppers jou het beste resultaat oplevert.

 

Effect van poppers houdt korte tijd aan 

Nadat de dampen uit het flesje ingeademd zijn, zal het effect van de popper vrijwel meteen merkbaar zijn; dit duurt niet langer dan zo’n 10 tot 20 seconden. Vervolgens houdt het effect gedurende een aantal minuten aan. Je ervaart een roes, welke na die paar minuten vermindert maar niet direct uitdooft. Sommige gebruikers van de poppers ervaren tot een paar uur na het inademen van de werkzame stoffen nog een zweverig gevoel. Dit kan in sommige gevallen gepaard gaan met hoofdpijn. Wees dus zeker de eerste keer heel voorzichtig met het gebruik van de poppers en neem altijd de instructies op de verpakking door. Raak bijvoorbeeld nooit de vloeistof in de flesjes aan; dit kan resulteren in brandwonden. 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Unieke tafels van goede kwaliteit