Sim only: 5 redenen waarom jij voor een abonnement zónder toestel wil gaan  

Tegenwoordig kun je natuurlijk heel gemakkelijk een nieuw toestel krijgen om mee te bellen, te appen of om op te internetten. Je krijgt dan vaak een abonnement voor 2 jaar. Maar wat als je toestel na deze 2 jaar gewoon nog prima is? Wat zou je dan kunnen doen? Sim only is het antwoord en wij vertellen er meer over in deze blog.

Sim only betekent dat je alleen een simkaart krijgt bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Dit abonnement kun je dan combineren met het toestel dat je al hebt. Een telefoon kan namelijk veel langer mee gaan dan 2 jaar. Daarom is het kiezen van een sim only abonnement een duurzame keuze. Maar er zijn nog meer voordelen te noemen. Denk aan flexibel, minder maandelijkse kosten, meer belminuten of ruimte om te internetten en minder gebonden aan een provider. Laten we eens beter naar de voordelen gaan kijken.

1. Sim only is makkelijk

Als je voor een abonnement met een telefoon kiest dan is de keuze echt gigantisch. Terwijl wanneer je kiest voor een sim only-abonnement dan valt je waarschijnlijk direct op dat het veel makkelijker is om uit te zoeken. Je kan tenslotte maar op een paar pijlers afgaan. Denk aan internetverbruik, belminuten en eventueel sms’en. Vervolgens bepaal je hoeveel je hieraan wilt kwijt zijn en voila; je vindt een sim only dat bij je past.

2. Sim only bespaart je geld

Een ander mooi voordeel aan een sim only abonnement is het feit dat je er veel geld mee kunt besparen. Dat komt omdat je natuurlijk niet voor een telefoon hoeft te betalen. Wie denkt dat je namelijk een gratis telefoon krijgt bij een abonnement komt bedrogen uit. Tegenwoordig mogen providers dit ook niet meer zeggen, omdat de prijs voor het toestel altijd doorberekend wordt in de prijs. Bij sim only betaal je dus enkel voor wat je krijgt.

3. Nummerbehoud is mogelijk

Wat je ook vaak hoort is dat mensen bang zijn dat je met sim only je telefoonnummer niet kan behouden. Maar dat is niet waar. Ook als je van een abonnement met een toestel overstapt naar sim only kun je gewoon je mobiele nummer behouden. Dat is wel zo fijn!

4. Kiezen voor sim only is een duurzame keuze

We zeiden het net al eventjes, maar naast dat sim only betaalbaar en makkelijk is, is het ook nog eens duurzaam. Met duurzaam bedoelen we dat jij enerzijds langer doet met je telefoon. Je oude telefoon komt dus niet in een la te liggen omdat het nieuwste van het nieuwste zich weer aandient. Anderzijds is het ook zo dat in je mobiel heel veel grondstoffen zitten. Daarom zijn minder mobieltjes en mobieltjes die langer mee gaan een stuk zuiniger.

Wil je weten wat er allemaal in jouw mobiele telefoon zit aan grondstoffen? Bekijk deze video eens!

5. Sim only is een flexibele oplossing

Doordat je niet. Twee jaar aan een abonnement vast zit, is sim only ook een flexibele oplossing. Je kan in sommige gevallen ook kiezen voor een abonnement van 1 jaar. En je kan er soms zelfs voor kiezen om te gaan voor een sim only abonnement dat je maandelijks kunt stopzetten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
De leukste verjaardagscadeaus voor kleine jongens