Verwarmde jas de oplossing tegen koude temperaturen

Ben je werkzaam in de avonduren? Of gewoon in een koude omgeving als een koelcel? Dan biedt een jas met verwarming een uitkomst. De verwarmde jas is geschikt en ideaal voor koude temperaturen. De verwarmingselementen van de verwarmde jas worden geactiveerd door een draagbare accu. Deze krachtige accu zorgt ervoor dat je je lichaam uren kan verwarmen. Wil je graag een verwarmde jas die een hele werkdag verwarmd op de hoogste stand, dan is een extra accu geen overbodige luxe.

Verwarmde bodywarmer

Er zijn tal van mogelijkheden voor een jas met verwarming. Zo kan je ervoor kiezen om een dunne verwarmde bodywarmer onder je werkkleren te dragen. De warmte zit bij de verwarmde bodywarmer dicht op de huid en is dus eerder voelbaar. De verwarmde bodywarmer is in te stellen in drie verschillende warmte standen, zodat je altijd de gewenste warmte op je lichaam hebt. De vijf grote verwarmingsoppervlakken zitten op de borst, bovenrug en onderrug. De bodywarmer met verwarming heeft hierdoor snel effect en is in combinatie met een warme werkjas een uitstekende combinatie.

Verwarmde jas

Maar ook voor een verwarmde buiten jas zijn er mogelijkheden, zowel voor mannen als vrouwen. De verwarmde jas werkt op basis van een krachtige powerbank en heeft vijf grote verwarmingselementen op tactische punten, de onderrug, de bovenrug en de borst worden verwarmd. Daarnaast is de verwarmde jas goed af te sluiten van de kou en wind door middel van elastiek. De jas met verwarming is uitermate geschikt voor de koudste temperaturen. Daarnaast zou de verwarmde jas ook in combinatie met de elektrische bodywarmer gedragen kunnen worden, doordat de elektrische bodywarmer ultra dun is. Beiden worden voorzien van een krachtige powerbank en is dus uitwisselbaar.

De beste keuze

Wat de beste optie is, blijkt vaak een persoonlijke keuze. Motorrijders zijn vaak al in bezit van een dure beschermende jas en prefereren daardoor de bodywarmer met verwarming die zij onder hun jas kunnen dragen. Ditzelfde geldt voor veel wintersporters, zij zijn al voorzien van goed isolerende jas, in dat geval zou de verwarmde bodywarmer een uitstekende keuze zijn. Maar voor wandelaars, fietsers en werklui die buiten hun activiteiten verrichten is de elektrisch verwarmde jas een prima keuze. Het voordeel van verwarmde producten is, dat het allemaal warm wordt en deze twee producten hebben beide zelfde verwarmingsoppervlakken en worden voorzien van hetzelfde soort accu. Bij Comfort-producten.nl ben je hiervoor aan het juiste adres!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Tips voor het kopen van een tweedehands auto