Waarom de Google Pixel nu pas te koop is in Nederland?

Na jaren van wachten is de Google Pixel dit jaar eindelijk te koop in Nederland. Deze Android telefoon is een ware traktatie voor iedereen die goede smartphones goedkoper wil zien.

In augustus werd er nog door grote tijdschriften en op online platforms verkondigd dat ook dit jaar wij in Nederland geen Google Pixel moesten verwachten. Maar niets is minder waar, want eindelijk kan ook iedereen in Nederland genieten van deze nieuwe Android telefoon. Dit jaar gaan ze dan ook echt voor het eerst officieel de concurrentie aan met de vlaggenschippen zoals iPhone en Samsung. Maar waarom hebben we zo lang moeten wachten op de Google Pixel en wat maakt hem dit jaar zo goed?

Benieuwd naar de Google Pixel met abonnement? Bekijk dan de link en scoor de beste deal voor deze nieuwe telefoon.

Waarom was het lang wachten op de Google Pixel telefoon in Nederland?

Toen de allereerste Google Pixel op de markt verscheen waren veel landen razend enthousiast. Maar al snel vielen ze bij Google door de mand en bleek het produceren van een goede smartphone toch een ander trucje dan een zoekmachine zijn. Zo waren de eerste modellen ook gewoon in Nederland te koop, maar na de Google Pixel 2 werden ze uit de winkels gehaald en besloot Google niet meer te verkopen in veel landen in Europa. Ook de verkoop van deze telefoon viel erg tegen waardoor er niet meer geïnvesteerd kon worden in de Europese markt.

Waarom de Google Pixel nu wel in Nederland uitkomt

In Noord-Amerika is de verkoop van de Google Pixel 7 dit jaar ineens flink gestegen. Van een marktaandeel van 1% ging hij nu naar 2%. Hierdoor zagen ze gelijk dat deze nieuwste Google Pixel 7 goed aanslag bij het algemene publiek en was het tijd om te investeren in het buitenland. Zo waren ze jarenlang gewoon verkrijgbaar via de grijze markt, maar nu kan je de Google Pixel gewoon halen in iedere telefoonwinkel en bij de webshops.

Waarom je de Google Pixel 7 zou moeten aanschaffen:

Google heeft hard gewerkt aan het verbeteren van hun telefoon en je ziet dat ze graag een vlaggenschip willen worden. Wij geven je drie redenen om voor de Google Pixel 7 te kiezen.

#1 De camera

Google heeft geïnvesteerd in kunstmatige intelligentie en dit toegepast bij het maken van foto’s. Zo zullen onder- of overbelichte foto’s ineens haarscherp zijn. Maar ook huidskleuren worden realistischer gemaakt en nog veel meer nieuwe toepassingen zijn mogelijk.

#2 De batterij

Ook heeft Google geïnvesteerd in een goede batterij. Hij laadt ongelofelijk snel op en is groot genoeg om een volledige dag zonder enige zorgen mee te gaan. Hij gaat even lang mee als een iPhone en een Samsung.

#3 De prijs

Het is dus duidelijk dat Google hoge ogen wil gooien en een vlaggenschip wil worden. Maar de prijs is zeker niet die van een vlaggenschip telefoon. Zo kan je voor één Google Pixel 7 bijna twee iPhone 14 Pro’s halen. Dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Starten met e-commerce: hier moet je aandenken