Beste winkels zoals Ikea – Alternatieven voor het Zweedse woonwarenhuis

Ikea is een waar walhalla voor elke interieur liefhebber. Het aanbod is groot, de Zweedse balletjes zijn er heerlijk en de meubelgigant specialiseert zich niet alleen op een bepaald segment, maar je kunt er terecht voor het interieur van een studentenkamer tot de inventaris van een villa. Daarnaast is een tripje naar de Ikea ook een huis uitje te noemen. Klets gezellig bij met je vrienden in het restaurant waar altijd genoeg lekkere dingen te vinden zijn, en probeer zoveel mogelijk bedden uit. Wedden dat het vermakelijk is?

Gelukkig is Ikea niet de enige woonwarenhuis waar je terecht kunt voor allerlei leuke spulletjes in huis. Er zijn genoeg alternatieven te vinden, wanneer je een nieuw stulpje wilt inrichten of gewoon een nieuwe look aan huis te geven.

De Bijenkorf

De Bijenkorf is een mega warenhuis, waar je terecht kunt voor bijna alles wat je nodig hebt (in het leven). Neem de winkel in Amsterdam: op vijf verschillende verdiepingen kun je terecht voor bijna al je boodschappen. Van eten tot beddengoed en van nachtkastjes tot schattige kussentjes. Een goed alternatief voor Ikea, als je het ons vraagt. En in ieder geval de moeite waard om even langs te gaan. Pas wel op dat je niet afgeleid raakt door allerlei andere mooie producten (schoenen… kleding…)

Made

Made adverteert op sociale kanalen zoals Instagram en Facebook met hun mooiste producten, zoals een voetenbankje van roze fluweel. Dat wil toch iedereen? Made is een online winkel waarbij de mooiste interieur benodigdheden verkocht worden. Het merk komt uit Engeland en is sinds een paar jaar ook beschikbaar in Nederland (yay!). Voor zachte prijsjes haal je de allermooiste en hipste producten in huis. Alles is uniek design en er is vaak sale. Het mooiste van alles is dat je in Amsterdam een Made-showroom vind, waar je alle producten ook in het echt kunt aanraken. Surfen dus, naar die website!

Rivièra Maison

De naam klinkt al prachtig en dat is een goede representatie van hoe de producten eruit zien. Rivièra Maison is één van de allerpopulairste meubelwinkels out there. Op de website of in één van hun vele winkels vind je allerlei verschillende meubels en daarbij ook heel veel accessoires. Rivièra Maison heeft echt een bepaalde stijl, wat bij je past of juist niet. Maar wanneer dit bij je past heb je geluk, binnen- of buiteninterieur, op de website of in de winkels is het aanbod mega groot.

Octopus

Octopus is een populaire interieurwinkel uit Hamburg en is altijd bezig om de mooiste interieur aanvullingen van over de hele wereld te verzamelen. Je kunt hier terecht voor elke interieurstijl. Van modern, tot traditioneel, landelijk of Scandinavisch: je vindt het hier allemaal. In Hamburg vind je een prachtige fysieke winkel, maar wanneer je Hamburg wat te ver vindt, is de webshop een goed alternatief.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Beste campingstoel van 2021