Coole online gadgets: onze favorieten 

Doordat moderne technieken en technologieën zich exponentieel lijken te ontwikkelen, zijn er tegenwoordig steeds meer ‘coole’ gadgets op de markt waarvan we een jaar of twintig geleden niet hadden verwacht dat ze er daadwerkelijk zouden zijn. Hologrammen? Telefoon met gezichtsherkenning? Werkende qr codes? Drones die de lucht in gaan? En ga zo maar even door. Doordat het internet ook zo groot is geworden kunnen we tegenwoordig vanuit Nederland ook de coolste gadgets uit Amerika of Azië kopen. Deze vorm van globalisatie maakt dat de coolste gadget van het moment tot iedereens beschikking zijn. Benieuwd wat de coolste gadgets van het moment zijn?

De Traxxas Slayer

Ook zo’n liefhebber van nitro RC auto’s? De modellen van Traxxas Slayer zijn onder gadgetliefhebbers ontzettend populair, omdat dit model eigenlijk alles heeft wat je hoopt van een nitro RC auto. Even om je geheugen op te frissen: RC staat voor remote control, een kenmerk wat je terugvindt bij meerdere gadget. Deze gadgets zijn dus met een afstandsbediening te bedienen. Wil je echt het nieuwste van het nieuwste model, dan kun je kiezen voor de Traxxas Slayer Pro 3.3, het meest nieuwe model. Dit model geeft je ongetwijfeld veel power, geluid en snelheid.

Traxxas XO-1

We blijven nog even in de wereld van nitro RC auto’s, Van dit soort type RC auto’s zijn er namelijk meerdere populaire modellen: de Traxxas XO-1 doet het namelijk de laatste maanden ook ontzettend goed. Dat komt omdat het model ook zo verfijnd is en zicht gericht heeft op de verschillende details. Wist je dat deze auto in minder dan 5 seconden van 0 naar 160 kilometer per uur kan? Dat is sneller dan veel snelle auto’s.

Airtag

Ook altijd zoveel problemen met het kwijtraken van belangrijke spullen zoals je portemonnee en sleutel? Wij hebben regelmatig een paniekmomentje omdat we niet weten waar we onze sleutels gelaten hebben. Hier heeft Apple iets heel handigs voor ontwikkeld: de Airtag. Dit kleine apparaatje kun je als sleutelhanger bevestigen aan je sleutelbos of in je portemonnee doen. Vervolgens kun je via een app op je telefoon volgen waar de Airtag zich bevindt, tot in centimeters nauwkeurig. Ook kun je de Airtag geluiden laten afspelen, waardoor je je zoektocht nog makkelijker maakt. Ook een idee voor de creatievelingen onder ons: wanneer je een huisdier hebt wat regelmatig wegloopt, zou je de Airtag ook kunnen bevestigen aan de halsband van je huisdier. Zo kun je hem of haar altijd gemakkelijk terugvinden.

Mini bureaustofzuiger

Je laptop is moeilijk schoon te maken. Waarschijnlijk is het een product wat je veel en vaak gebruikt, dus zal heet snel in aanraking komen met bacterieën. Zeker in tijden waarin we uit moeten kijken voor virussen is het dus belangrijk je handen regelmatig te wassen en je spullen regelmatig schoon te maken. Hoewel je het scherm van je laptop misschien wel redelijk gemakkelijk af kunt nemen, is het toetsenbord een ander verhaal. Een ideale oplossing hiervoor is een minibureaustofzuiger: deze kan namelijk zélfs stof verwijderen tussen de kleine toetsjes van het toetsenbord van je laptop of computer.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Waarom is het zo handig om een waterfles aan te schaffen