De beste games van 2019

2019 is weer een geweldig jaar voor gamers want er zijn weer heel wat mooie games verschenen. Hieronder zetten we de games op een rij die je zeker niet gemist mag hebben.

Tetris 99 – Switch

Het populaire spel Tetris is nog lang geen verleden tijd. Tetris 99 is de allereerste versie van dit zenuwslopende puzzelspelletje waarbij je het kan opnemen tegen 98 andere gamers. Deze versie werd ontworpen door Arika en werd door Nintendo aangeboden als eerste gratis online game. Tetris 99 is veel interactiever dan de voorgaande versies omdat je de andere spelers moet proberen te verslaan.

Kingdom Hearts III – PS4, Xbox One

Kingdom Hearts III gaat over de sterke vriendschapsband tussen Sora en zijn vrienden die samen strijden tegen de duisternis. Het verhaal speelt zich af in verschillende Disney-werelden. Sora is zich nog niet helemaal bewust van zijn krachten en krijgt daarom hulp van Donald Duck en Goofy. Ze proberen samen met andere bekende Disney-figuren een einde te maken aan de duisternis.

Kingdom Hearts III is de afsluiter van de Dark Seeker Saga. Deze game beschikt over de beste features uit de vorige spellen en er werden ook nieuwe functies toegevoegd.

Resident Evil II – PS4, Xbox One, pc

Resident Evil II heeft na de originele versie van 1998 een nieuwe grafische transformatie gekregen. De ziel van het spel blijft helemaal bewaard, maar de functies werden afgestemd op de moderne gameplay van de laatste Resident Evil-spellen.

Het leuke aan deze game is dat het scenario verdeeld wordt in twee verschillende perspectieven. Je krijgt alleen het echte einde te zien als je beide kanten van het verhaal hebt uitgespeeld. Deze versie is vooral genieten voor de oudere fans van dit spel.

Devil May Cry 5 – PS4, Xbox One

Devil May Cry 5 is de vijfde game van de reeks waarin we ons opnieuw onderdompelen in de wereld van de demonen met Dante, Nero en V. De game is gemakkelijk te begrijpen. Het gaat vooral om de explosies, de chaos en de demonen. In Devil May Cry 5 is Nero weer terug van de partij. Deze keer heeft hij echter een gigantisch nieuw wapen: de Devilbreaker.

Spelers die houden van casino spellen hoeven helemaal geen game aan te schaffen. Online gokken kun je gewoon vanop je pc of smartphone. Je kan dus waar en wanneer je maar wilt spelen op spellen zoals Blackjack, Poker en Roulette.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
5 Voorbeelden van Lean Six Sigma in de praktijk