De beste koffiezetapparaten voor bedrijven

Ben je op zoek naar een goed koffiezetapparaat voor je bedrijf, dan kan het een flink doolhof zijn tussen alle opties door. Want wat is het beste koffiezetapparaat voor bedrijven?

Zakelijk koffiezetapparaat

Wat moet je je voorstellen bij een zakelijk koffiezetapparaat? Heel simpel, dit is een machine die veel koffie aankan, veel bakjes koffie op een dag zet en veel gebruikt wordt. Voor een beetje lekkere koffie gaan de meeste bedrijven voor een koffiezetapparaat met verse bonen. Over het algemeen is koffie lekkerder wanneer het gezet is met verse bonen. Koffie is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de werkdag, dus ook het koffiezetapparaat moet van goede huizen komen.

Koffieautomaten voor bedrijven

Een van die koffieautomaten voor bedrijven heb je vast al wel eens gezien. Ze staan in vele kantines van bedrijven, soms ook in de ontvangsthal of wachtkamer en veel tankstations maken ook gebruik van zo’n koffiezetapparaat. Je kan dan ook kiezen voor verschillende opties. Wil je een zwarte koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of zelfs karamel en vanillesiroop. Voor de werknemers die geen koffie drinken is er ook een reservoir voor heet water en een optie voor chocomel. Een heel veelzijdig koffiezetapparaat dus, met voor iedereen een optie.

Filterkoffie

Dan is er natuurlijk ook nog een iets minder luxe variant, die ook prima koffie zet: een filterkoffieapparaat. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf of kantoor, kan je kiezen wat voor apparaat je wil. Voor een klein kantoor van ongeveer 10 man, kan je prima met een gewone huis-, tuin- en keuken filterapparaat werken. Je zet een kan van bijvoorbeeld 10 kopjes. De koffie blijft lekker lang warm op een warmhoudplaat en als het op is, zet je weer nieuwe. Dan zijn er ook nog grotere filterapparaten die goed werken bij middelgrote kantoren. Met zo’n 15 tot 20 man personeel. Deze grote machines werken precies hetzelfde, alleen heb je hier vaak de mogelijkheid tot twee kannen warme koffie.

Espressoapparaat

Dan is er ook nog de mooiste van het stel: een espressoapparaat. We noemen hem toch even, ondanks dat dit niet een voor de hand liggende keus is. Tenzij je een grote keuken hebt, waar men ook betaalt voor de lunch. Dan kan je gaan voor een echt espressoapparaat waarmee je ook nog winst kan maken. Een espressomachine moet namelijk wel bediend worden door een barista.

Nespresso

Dan hebben we nog een leuke optie voor de kleinere kantoren. Als je bijvoorbeeld werkt met een paar medewerkers of twee of drie collega’s, is een klein maar luxe koffiezetapparaat misschien een leuke optie. Je kan dan zelf kiezen wat voor koffie je lekker vindt en dat cupje in het apparaat stoppen. Zo kan je gewoon je vertrouwde espresso, lungo of caramel macchiato drinken. Het apparaat is makkelijk en snel schoon te maken en gebruiksvriendelijk. Je kan tegenwoordig zelfs verschillende abonnementen nemen op koffiecupjes die in dit apparaat passen. Zo bestel je makkelijk online en krijg je de gewenste hoeveelheid koffie gewoon door je brievenbus wanneer dit op dreigt te raken. Zo zit je nooit meer zonder koffie!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Samen speeltjes gebruiken: sta jij ervoor open?