De populairste io games van 2021

Io games kun je op diverse platforms spelen. De meest uitgebreide definitie van een io game is dat een io game een gratis te spelen, browser gebaseerd, casual spel is met een multiplayer component. Een hele mondvol. Daarom zullen we in deze blog precies uitleggen wat het betekent en wat de populairste io games van 2021 zijn!

Kenmerken io games

Je kunt na een tijdje de io games snel herkennen. Meestal hebben ze een hele minimalistische uitstraling. Ze zien er dan ook erg eenvoudig uit. Je hebt dan ook geen speciale items nodig om een io game te spelen. Vaak is een muis en je toetsenbord meer dan genoeg.

Voordelen io games

De io games hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere spellen. Zo zijn de io games gemakkelijk eigen te maken. Je leert het zo snel dat als je het een paar keer hebt gespeeld je meteen volle bak aan de slag kunt gaan. Wil jij oefenen? Speel nu op iogames.nl. Nog een bijkomend voordeel is dat deze spellen gespeeld worden in een multiplayer omgeving. Jouw tegenstanders zijn dus ook echte spelers, ze hebben ook maar een doel net als jij. Meestal is het doel bij deze spellen om te proberen zo lang als mogelijk in het spel te blijven.

De populairste io games

Slither.io

Afgelopen jaar zijn Nederlanders langer en vaker gaan gamen. De io game Slither is een leuk spel dat je kunt spelen als je je skills wil testen. Je bent een slang en je moet ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk in de game blijft en dat je zo groot mogelijk wordt. We raden je aan om zo dicht mogelijk bij een grotere slang in de buurt te blijven, op deze manier is het makkelijk om snel te groeien. Als de grote slang af is kun je de bollen die hij achterlaat oppikken en zo zelf snel groeien!

Agar.io

In deze game eet jij of word je gegeten. Je bent een microbe, die over het speelveld beweegt en voedsel eet om te groeien. Als dit je lukt, word je uiteindelijk groot genoeg om andere microben op te eten. Maar jij kan ook opgegeten worden door andere microben. Je moet dus erg alert zijn en andere grote zwermen spelers ontwijken. Het is dus een spannend kat-en-muisspel.

Diep.io

Dit spel heeft als thema oorlog voeren. Als speler ben je een tank, die vijandige tanks en obstakels moet vernietigen. Daarmee worden punten verzameld, die bijdragen aan de vuurkracht van de eigen tank. Een leuk onderdeel van dit spel is dat je de tank kan upgraden totdat hij helemaal naar jouw wens is. Voor een io game heeft dit spel een flinke variatie aan spelmodi.

Zombs.io

Zoals de naam al doet vermoeden, komen er in deze io game zombies voor. Het gevaar komt van hordes zombies, die ’s nachts proberen om de spelers aan te vallen. Overdag hebben de spelers de gelegenheid om verdedigingswerken op te zetten en bases op te bouwen. Bij deze game draait het om uithoudingsvermogen. Door je persoonlijke uitrusting telkens een upgrade te geven probeer je zo lang mogelijk uit de greep van de zombies te blijven.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
De 10 duurste Pokémon kaarten uit Brilliant Stars