Wat is Mexicaans tafelzeil en waar koop je het?

Mexicaans tafelzeil, de mensen die het kennen zijn er dol op! Dat komt omdat het zeil van die hele mooie bonte printjes heeft. Typische Mexicaans, vol met kleuren! Vaak met bloemen, maar ook met aardbeien, kersen en paprika’s. Mexicaans tafelzeil is anders dan gewoon tafelzeil. Het is namelijk veel sterker, dikker en stugger. Doordat het zo sterk is, is het zelfs mogelijk om van dit zeil leuke tassen te maken. Kitsch Kitchen werd er mee bekend!

Kitsch Kitchen maakte van dit zeil leuke tassen

Kitsch Kitchen kocht al jaren al haar leuke woonaccessoires en decoratie’s voor in huis in Mexico. Zij bedachten als eerste om van het leuke tafelzeil tassen te maken. Het bleef niet alleen bij tassen, zo ontwierpen zij ook toilettasjes, opbergzakken voor aan de muur, toiletrolhouders en zelfs fietstassen. Want ja, zo sterk is dat zeil dat je er zelfs fietstassen van kunt maken! Vandaag de dag werken nog steeds heel veel mensen die van naaien en creatief knutselen houden met Mexicaans tafelzeil. Het is alleen steeds moeilijker om het nog ergens te vinden. Dus gingen wij op zoek…

Waar koop je Mexicaans tafelzeil?

Mexicaans tafelzeil koop je bij onder andere Kitsch Kitchen in Amsterdam. Een heel groot assortiment vind je online bij Hiptafelzeil.nl. Hier zijn ze ook het goedkoopste in tafelzeil en wat ook prettig is, is dat je het al vanaf 50 centimeter kunt kopen. Als je zelf dus ook zo creatief bent en van het plastic zeil leuke dingen wilt maken, kun je hier echt je hart ophalen. Naast Mexicaans tafelzeil vind je trouwens ook nog heel veel andere leuke tafelzeilen. Leuk voor op tafel in je keuken, woonkamer of zelfs buiten. Gezellig onder je veranda! Wil je je tafelkleed buiten gebruiken? Vergeet er dan niet een paar tafelkleedklemmen bij te bestellen. Anders is de kans groot dat je tafelkleed een keer wegwaait. En dat zou zonde zijn!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Budgetvriendelijke kacheltjes: veiligheidsrisico\’s onder de loep