Zelf paddo’s kweken, wat zijn de risico’s?

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn, maar jij kan gewoon veilig thuis je paddo’s kweken. Wij geven in deze blog een aantal tips voor het kweken van magic mushrooms.

Er zijn verschillende manieren voor het kweken van paddo’s. Namelijk via het Broeden van Enten op bulk-substraat. Maar je kan ook gebruik maken de PF tek manier om paddo’s te laten groeien. Waar echter de meeste mensen mee beginnen is het kweken met een growkit. Dit is een paddo kweekset waar wij in deze blog meer uitleg over gaan geven.

Zonder risico’s jouw paddo’s kweken

Het kweken van paddo’s is eigenlijk zonder al te veel risico. Al moet je wel weten wat je doet. Bij het kweken met een paddo growkit weet je zeker dat het goed gaat. Je krijgt namelijk uitleg voor het laten groeien van je paddo’s. Daarnaast heb je een overzichtelijke set waardoor het eigenlijk niet mis kan gaan. Je kan bij een paddo growkit zelf kiezen welke soort paddo je wil laten groeien. Je hebt daarin vaak een ruime keuze online.

Zo werkt een growkit

Het kan dus wel riskant zijn wanneer jij niet weet wat je doet. Daarom kiezen veel voor een growkit. Je krijgt namelijk het juiste substraat volledig erbij geleverd. Dit betekent dat er geen besmetting meer kan zijn. Bij een growkit ga je stap voor stap door de processen heen. Van het planten en het verpakken tot het verwarmen van de kweekset. Je zal altijd een uitgebreide handleiding krijgen wanneer je een kweekset koopt.

Dit is waarom je voor een growkit moet kiezen

De reden om te kiezen voor een growkit is om twee redenen. Het gaat snel en je hoeft geen groene vingers te hebben om het te doen. Daarnaast krijg je altijd veel paddo’s in relatief korte tijd. De reden om misschien niet voor deze manier te kiezen is omdat jij zelf wil leren hoe het werkt om het van begin tot einde zelf te doen. Nu krijg je eigenlijk een kant en klaar pakket waardoor het gebruiken van jouw groene vingers niet echt nodig is.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Hoe leef je een prettig leven als senior?