Dit zijn de goedkoopste kledingwinkels van Nederland

Wordt het hoog tijd om je kledingkast nieuw leven in te blazen, maar heb je niet zo’n ruim budget? Neem dan eens een kijkje bij de goedkopere kledingwinkels van ons land. Daar kun je vaak een hoop leuke kleding kopen, voor relatief weinig geld. We geven je graag in dit artikel wat inspiratie door de goedkoopste kledingwinkels van Nederland op een rij te zetten. Veel shopplezier!

Primark

Stonden er in 2008 nog rijen dik voor de ingang van de allereerste Primark van Nederland, in Rotterdam Alexander, zijn er inmiddels tientallen vestigingen van de Ierse kledingwinkel in verschillende steden. En dat vinden we nu de normaalste zaak van de wereld. Primark stond van meet af aan bekend om haar uitzonderlijk goedkope kleding. En het addertje onder het gras kwam al gauw naar buiten, want de medewerkers in Bangladesh bleken te werken in erbarmelijke omstandigheden. Inmiddels zou de staat van de fabrieken verbeterd zijn. Maar de kleren zijn nog steeds hartstikke goedkoop.

C&A

Het zou zomaar een vraag kunnen zijn in een quiz: waar komt de afkorting C&A vandaan? Van Clemens & August Brenninkmeijer natuurlijk! De oprichters van de grote Nederlandse kledingketen, waar de letters bij de meesten vooral om bekend zijn. En dat is niet voor niets, want deze keten verkoopt super toffe items die goed te betalen zijn. De kledingcollecties zijn altijd geheel volgens de laatste trends. Dus dat het goedkoop is, zie je er helemaal niet van af. C&A biedt bovendien prima kwaliteit voor zulke lage prijzen.

Zeeman

Met maar liefst 1.250 vestigingen door de hele Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk én Spanje, is het bijna onmogelijk dat je de Zeeman nog nooit hebt gezien. Wel zou het kunnen dat je een vertekend beeld hebt van de winkel. Want waar het vroeger een keten was die niet zo veel bijzonders te bieden had, heeft Zeeman tegenwoordig hele leuke items. Van leuke zomerjurkjes, tot fijne T-shirts en goede panty’s. En als je dan toch in een van de winkels bent, kun je meteen nog even tussen de leuke hebbedingetjes rond snuffelen.

terStal

De leus van de winkelketen terStal is niet voor niets ‘voordelige familiemode’, want dat is ook precies wat de kledingwinkel te bieden heeft. Van baby- en kinderkleding, tot aan dames- en herenmode. Ze hebben zelfs ondergoed, pyjama’s, sportkleding en soms ook schoenen. Momenteel loopt er bijvoorbeeld een hele fijne actie om Birckenstocks te scoren voor een fijn prijsje. Voor nog geen vier tientjes loop je zo op de stevigste en meest comfortabele slippers die er in omloop zijn. Probeer dat bij een echte schoenenwinkel nog maar eens voor elkaar te krijgen!

Promotiecode

Door een promotiecode te gebruiken, kan natuurlijk opeens iedere kledingwinkel en elk merk goedkoop – of in ieder geval goedkoper – worden. Voor je bij een online webshop een bestelling doet, is het daarom aan te raden om even te googelen naar kortingscodes die je kunt toepassen. Bij de betaling voer je de code in en dan kun je je winkelmandje afrekenen. Of zoek online naar zulke fijne acties of aanbiedingen als die terStal momenteel biedt voor Birckenstocks. Op die manier wordt winkelen pas écht leuk!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Goedkoopste Nespresso apparaat