Grappige kaartjes versterken je relatie

Er komt een mijlpaaljubileum aan en je wilt dit op jouw eigen speciale manier vieren. Als humor een centraal onderdeel van jullie relatie is, kan het niet fout gaan met grappige kaarten. Of je nu een vriendschap, geboorte of een huwelijksmijlpaal viert.

Geboorte kaartje

Bij een felicitatie met geboorte kun je op een kaartje iets uitdagends grappigs schrijven, zoals:

Welkom in de nieuwe wereld, kleintje – zeg tegen je ouders dat ik ze over 18 jaar weer zie.

Dit is leuk als jullie altijd goed samen kunnen lachen. Verzeker jezelf van tevoren er wel van dat de bevalling niet al te zwaar was. Dan kan het humorpeil namelijk op een laag pitje staan.

Relatie jubileum

Je hoeft niet te trouwen om een jubileum met jouw partner te vieren. Het delen van een liefdeskaart of jubileumwenskaart is een geweldige manier om een traditie voort te zetten. Geef je eigen draai aan het vieren van je eerste date met een grappige wenskaart of een humoristische boodschap voor degene van wie je houdt. Als je niks weet, gebruik dan deze:

Schatje, ik plan een misdaad. Ik wil je hart stelen en voor altijd bewaren.

Een kaart versturen voor een jubileum kan gaan van grappig tot romantisch. Dit is ook het perfecte excuus om een grappige maar schattige jubileumkaart of e-card naar je beste vriend te sturen om het moment te vieren dat jullie elkaars leven binnenliepen. Jullie twee zullen waarschijnlijk samen een aantal hilarische verhalen en herinneringen hebben, dus denk na over de woorden in je zin om een echt speciale kaart te sturen.

Trouwdag

Het spreekt voor zich, maar een trouwdag is zeker een dag om te eren. Hoewel sommige koppels het graag lieflijk houden, kan een grappige huwelijksverjaardagskaart vaak betekenisvoller aanvoelen.

Zoek een man- of vrouwenkaart die bij jouw stijl past en voeg een persoonlijk bericht toe. Als je een huwelijksverjaardagsfeest plant, kun je ook wat van jouw klassieke humor in jouw uitnodiging verwerken.

Verjaardag

Een verjaardagskaart is uitermate geschikt om een vrolijke en grappige boodschap erin te verwerken. Hier een aantal inkoppers, voor als je geen inspiratie hebt:

  •  “Je bent niet oud. Je bent tot in de perfectie verouderd.”
  •  “Statistieken tonen aan dat degenen met de meeste verjaardagen het langst leven.”
  •  “Onthoud dat oud worden verplicht is, maar opgroeien is optioneel!”
  •  “Leeftijd is slechts het aantal jaren dat de wereld van je geniet.”

Jubileum van werkcollega

Velen van ons hebben het geluk collega’s te hebben die we als vrienden of zelfs als beste vrienden beschouwen. Als je weet dat ze het op prijs zouden stellen, stuur ze dan een grappige wenskaart. Je kunt dan grapjes maken over hoe het werk jullie bij elkaar heeft gebracht. Het is een goede manier om momenten van jullie tijd samen te herinneren.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
Dit zijn de nieuwste iPhones van dit moment