Welke vloeren zijn het populairst in 2020?

Je loopt er elke dag op heen, je kleintjes leren erop kruipen en je hond ligt er languit op. Een vloer is een heel belangrijk onderdeel van je woning. Heeft geeft elke ruimte karakter. Je hoeft ‘m, als je een goede uitzoekt, niet vaak te vervangen. Maar als jij beslist dat 2020 het jaar wordt waarin je een nieuwe vloer uit gaat zoeken, lees dan even mee met deze blog. Want hierin gaan we vertellen welke vloeren dit jaar het meest populair zijn.

Keuze #1: een PVC-vloer

Een vloer van PVC staat bekend om het dunne en soepele materiaal. Hierdoor is het niet zo’n zware vloer. Doordat het zo soepel en verend is, gaat een pvc-vloer lang mee. Daarnaast zie je ook dit jaar weer steeds meer nieuwe patronen. Zo kun je een prachtige houten vloer nabootsen met PVC, zonder dat je ook daadwerkelijk hout gebruikt. Hout is tenslotte niet altijd even duurzaam ontwikkelt, er is kans op krimping en je moet het regelmatig schuren en lakken. Deze klussen heb je niet met een PVC-vloer. Je kunt deze vloer met gemak schoonmaken met enkel wat water en een speciaal schoonmaakmiddel.

Keuze #2: een gietvloer

Een gietvloer is heel eenvoudig. Het wordt namelijk letterlijk op je vloer gegoten waardoor hij naadloos aansluit op je muren en er geen kieren ontstaan. Daarnaast is de levensduur van een gietvloer ook erg lang, omdat het van heel stevig materiaal wordt gemaakt. Het draagvermogen is groot, de vloer is slijtvast en je kunt hem ook nog een heel gemakkelijk schoonmaken. Ideaal!

Keuze #3: een laminaatvloer

Gaat laminaat ooit uit de mode? Waarschijnlijk niet. Maar een positieve ontwikkeling in de wereld van laminaat is het feit dat het steeds vaker van gerecycled materiaal wordt gemaakt. Hierdoor is het een betere keuze dan bijvoorbeeld de traditionele houten vloer. De bovenzijde van laminaat is voorzien van een glanslak en een extra laag, waardoor je een laminaatvloer ook makkelijk schoon kunt maken. Let er wel op dat je niet te veel water gebruikt, want er zitten in deze vloer wel kieren. Iets wat je bij een pvc-vloer en een gietvloer niet hebt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Top Reviews

Ook interessant
De beste games van 2019