De meest populaire interieurstijlen op een rijtje

Ben je van plan je interieur een nieuw tintje in een bepaalde stijl te geven? Om je een zetje in de goede richting te geven zetten we in dit artikel zetten de meest populaire interieurstijlen op een rijtje.

  1. Industrieel

Een industrieel interieur staat bekend om de grove en ruwe materialen als metaal, baksteen en donker hout. Streef bij het inrichten van een industriële look het nabootsen van een oud fabriekspand na. Bij deze stijl draait alles om de stoere, robuuste look die naar voren moet komen.

  1. Bohemiam

Houd je meer van creativiteit en ben je een avontuurlijk persoon? Dan is de bohemiam interieurstijl wat voor jou! Deze stijl gaat gepaard met een tal van verschillende patronen, vormen en kleuren. De interieurstijl lijkt afkomstig uit de West-Europese landen als Marokko en Turkije. Kies bij de bohemian stijl voornamelijk een kleurenpalet van rijke-, aardse-, en metallic kleuren.

  1. Shabby Chique

Shabby chique is de letterlijke vertaling van sjofel chique. Bij deze interieurstijl draait ook alles om sjofel. Struin vlooienmarkten af of scroll marktplaats door en ga op zoek naar versleten chique producten. Voorbeelden hiervan zijn oude bankjes, versleten kastjes en roestende accessoires.

  1. Urban Jungle

Bij de Urban Jungle draait het om niets anders dan buiten naar binnen halen. Combineer je industriële interieur met planten, bloemen en ander groen. De Urban Jungle is een natuurlijke inrichting waarbij een tintje romantiek komt kijken. Beige voile wave gordijnen laten jouw huis een ware Afrikaanse jungle lijken!

  1. Landelijk

Vroeger zag je deze stijl nergens anders dan bij oude boerderijen. De landelijke interieurstijl laat je het gevoel ervaren of je een boerderij uit de jaren 30 binnenstapt. Denk aan robuust houten steunbalken, witte muren en beige accessoires. Tegenwoordig is de landelijke sfeer helemaal hip en komt het steeds vaker terug in normale woonhuizen. Linnen overgordijnen zijn een must-have in dit interieur.

Ben jij overtuigd welke van de 5 interieurstijlen het beste bij jou past?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Ook interessant
5x: de beste apps om online geld te verdienen